CARTwise is het perfecte CMS voor B2B

CARTwise is een e-commerce platform wat ideaal is voor B2B. Noteer via de webshop, iPad, iPhone of scanner orders en integreer ze gelijk met uw ERP-systeem. Dat is gemakkelijk!

CARTwise is naast B2B ook in te zetten als business to consumer (B2C) platform. Delen van het assortiment kunnen afgeschermd worden voor bepaalde klantgroepen. Alleen de prijs die is ingevoerd in uw ERP-pakket is voor de klant zichtbaar. Uw eigen medewerkers kunnen desgewenst als een specifieke klant inloggen om namens hen een bestelling te plaatsen.ERP integratie

De koppeling met uw eigen ERP-systeem is het grootste voordeel van CARTwise. Al uw productinformatie wijzigt immers dagelijks en u beschikt zelf over deze data. CARTwise synchroniseert met uw ERP en zorgt ervoor dat dubbele informatie niet meer voorkomt. U kunt hierbij denken aan debiteuren, klantspecifieke gegevens, artikelen en prijzen. Orders vanuit de webwinkel worden doorgestuurd naar uw ERP en ook orderhistorie en backorders worden ontsloten.

Standaard zijn er koppelingen voor Exact Globe en AFAS beschikbaar, andere koppelingen kunnen moeiteloos worden geïntegreerd.

CARTwise functionaliteiten

Hieronder staan een aantal belangrijk functionaliteiten van CARTwise:

Geavanceerde zoekresultaten

Bij het intypen verschijnt er direct een overzicht van mogelijke zoekresultaten inclusief verkoopprijs en voorraad. Specificaties en extra zoekcriteria kunt u zelf toevoegen.

Uitgebreide productinformatie

Via de beheeromgeving CARTwise past u gemakkelijk uw catalogus aan. Afbeeldingen worden automatisch in de juiste maat opgeslagen en u kunt uw eigen huisstijl toepassen. Een bezoeker ziet realtime voorraadinformatie afkomstig uit uw ERP en kan naast uitgebreide productinformatie en specificaties, up- en cross sell artikelen bekijken (alternatieven en verwante producten).

Betaalmogelijkheden

CARTwise heeft een gecertificeerde koppeling met Ogone. Daardoor kan uw klant van alle bestaande betaaldiensten gebruikmaken (waaronder iDeal, Paypal, Master en Visa). U kunt zelf bepalen of gebruikers vooraf moeten betalen en welke klanten eventueel op rekening mogen kopen.

Meerdere talen

We ondersteunen het gebruik van meerdere talen. De taalkeuze van de webwinkel is gekoppeld aan de instellingen in uw ERP van de klant. Per taal heeft u de keuze om content te wijzigen of toe te voegen.

Beheren van accounts

Alle webwinkel gebruikers kunt u beheren vanuit CARTwise. Alle benodigde gegevens worden uit uw ERP gehaald. Vanuit CARTwise kunt u de bezoekers in de juiste groep plaatsen. Per groep bepaald u zelf welke producten en functionaliteiten er zichtbaar zijn.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op! Wij zijn één klik bij u vandaan.