Al uw KPI’s overzichtelijk op 1 scherm

Vindt u ook dat uw standaard Magento dashboard niet voldoet? Neem dan eens contact met ons op. We leveren een dashboard waarin webshop gegevens worden afgezet tegen bijvoorbeeld Google Ads of het aantal bezoekers uit Google Analytics. Dit alles overzichtelijk in 1 scherm. Stel zelf uw eigen dashboard samen aan de hand van verschillende bronnen.

Naast informatie over de omzet, aantal bestellingen en de gemiddelde orderwaarde kunnen we de uptime van uw webshop monitoren. Allemaal in één overzichtelijk dashboard. Ideaal om op een scherm te laten zien op uw kantoor, kantine of in een andere werkruimte.

Speciaal voor Magento hebben wij een eigen extensie ontwikkeld waarmee wij gegevens uit Magento eenvoudig kunnen weergeven in Geckoboard

 

Het Gekkodashboard heeft geen vast design, u kunt deze aanpassen naar uw eigen wensen. Wilt u omzet laten zin in een lijngrafiek, met balken of toch liever met tekst. De combinaties zijn eindeloos. Welke kleuren wilt u gebruiken op uw board en elke informatie zet u waar neer. Het dashboard is zo gemaakt dat het gemakkelijk weer te geven is op een tv scherm in uw kantoor, kantine of andere werkruimte. Een eigen dashboard voor iedere afdeling, wie wil dat nu niet.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op! Wij zijn één klik bij u vandaan.