Al uw KPI’s overzichtelijk op 1 scherm

Vindt u ook dat uw standaard Magento dashboard niet voldoet? Neem dan eens contact met ons op. We leveren een dashboard waarin webshop gegevens worden afgezet tegen bijvoorbeeld Google Ads of het aantal bezoekers uit Google Analytics. Dit alles overzichtelijk in 1 scherm. Stel zelf uw eigen dashboard samen aan de hand van verschillende bronnen.

Naast informatie over de omzet, aantal bestellingen en de gemiddelde orderwaarde kunnen we de uptime van uw webshop monitoren. Allemaal in één overzichtelijk dashboard. Ideaal om op een scherm te laten zien op uw kantoor, kantine of in een andere werkruimte.

Speciaal voor Magento hebben wij een eigen extensie ontwikkeld waarmee wij gegevens uit Magento eenvoudig kunnen weergeven in Geckoboard

Het Gekkodashboard heeft geen vast design, u kunt deze aanpassen naar uw eigen wensen. Wilt u omzet laten zin in een lijngrafiek, met balken of toch liever met tekst. De combinaties zijn eindeloos. Welke kleuren wilt u gebruiken op uw board en elke informatie zet u waar neer. Het dashboard is zo gemaakt dat het gemakkelijk weer te geven is op een tv scherm in uw kantoor, kantine of andere werkruimte. Een eigen dashboard voor iedere afdeling, wie wil dat nu niet.

Alle belangrijke informatie over uw bedrijf op een scherm. U bent altijd up-to-date, geen verrassingen achteraf, geen lange lijsten met data.

Projectbeheer

 

Alfred Louwes
06 43 86 65 62

Vraagje?

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van mening wisselen?
Alfred is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar en helpt u graag verder.
Mailen mag ook naar info@wiseconn.nl

 

Vooruit, appen mag ook!