Al uw KPI’s overzichtelijk op 1 scherm

Vindt u ook dat het standaard Magento dashboard niet voldoet? Neem dan eens contact met ons op. We leveren een dashboard waarin Magento gegevens worden afgezet tegen bijvoorbeeld adwords of aantal bezoekers. Dit alles overzichtelijk in 1 scherm. Wij kunnen u helpen uw eigen dashboard samen te stellen aan de hand van verschillende bronnen. Er is geen één dashboard die geschikt is voor iedereen, uw team is anders dan die van de buurman. Kies welke informatie u wilt laten zien, deze worden visueel getoond zodat iedereen het makkelijk kan lezen.

Laat visueel zien hoeveel omzet er is gemaakt, wie is de top verkoper van de dag, wie zijn targets gehaald en hoeveel bezoekers zijn er op uw webshop geweest.

Speciaal voor Magento hebben wij een eigen extensie ontwikkeld waarmee wij gegevens uit Magento eenvoudig kunnen weergeven in Geckoboard

Het Gekkodashboard heeft geen vast design, u kunt deze aanpassen naar uw eigen wensen. Wilt u omzet laten zin in een lijngrafiek, met balken of toch liever met tekst. De combinaties zijn eindeloos. Welke kleuren wilt u gebruiken op uw board en elke informatie zet u waar neer. Het dashboard is zo gemaakt dat het gemakkelijk weer te geven is op een tv scherm in uw kantoor, kantine of andere werkruimte. Een eigen dashboard voor iedere afdeling, wie wil dat nu niet.

Alle belangrijke informatie over uw bedrijf op een scherm. Je bent altijd up-to-date, geen verrassingen achteraf, geen lange lijsten met data.

Projectbeheer

 

Anna Hempenius
06 43 86 65 62

Vraagje?

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van mening wisselen?
Anna is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar en helpt u graag verder.
Mailen mag ook naar anna@wiseconn.nl

 

Vooruit, appen mag ook!