Wiseconn voor een perfect resultaat

Over Wiseconn

In Wiseconn zit alle kennis en technologie die benodigd is om een turn-key product te leveren. Met onze eigen in-house certified developers, zijn wij in staat om elk bestaand ERP/Database te koppelen aan een Magento of CARTwise omgeving. Daarbij wordt gebruik gemaakt van bewezen technologie bij zusterbedrijf Complies waarbij snelheid en gebruiksgemak voorop staat. Om het geheel af te maken wordt uw omgeving gestyled naar uw wens of huisstijl. Tijdens het project wordt er door onze e-commerce consultant steeds gecontroleerd of de techniek en inrichting voldoet aan de laatste Google eisen. Onze consultants staan voor u klaar om met u mee te denken over de online marketing.

Ontstaan van Wiseconn

Wiseconn is geboren uit de eigen behoefte van Complies BV. Complies BV is reeds 25 jaar een toonaangevende distributeur van IT-componenten en randapparatuur. Vanuit deze hoedanigheid is er veel tijd en ontwikkeling gestopt in diverse B2C-shops en een uitgebreide multi-language B2B portal. Na de toevoeging van e-fulfilment aan het portfolio van Complies Warehousing is naar aanleiding van de grote vraag om de ontwikkelde kennis en technologie te delen, Wiseconn ontstaan.

Wij geloven in onze expertise en gaan voor de ultieme klanttevredenheid. Vanuit dat oogpunt nemen wij elk project aan op basis van fixed price. Een vastgestelde prijs voor het hele project zonder nacalculatie. Zo kunt u weer zorgeloos ondernemen.

Alfred

Project manager

Arjan

Sales

Auke

Sales

Ewold

Developer

Henk

Ecommerce consultant

Rose

Developer

Marcel

Developer

Martijn

Developer

Peter

Developer

Stephan

Developer

Vincent

Developer

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 0592 209 111. We horen graag van je!

Neem contact op