Beste Complies klant.

De afgelopen periode heeft Wiseconn in opdracht van Complies bv een Woocommerce koppeling ontwikkelt die de artikelen, voorraad, prijzen en omschrijving importeert vanuit de Complies API. Orders worden rechtstreeks in het systeem van Complies geschoten en zijn te volgen via je eigen Complies omgeving.

De koppeling is via deze pagina te bestellen. De kosten voor de koppeling bedragen eenmalig €799 waarvan de helft wordt voldaan door Complies. Neem daarom van te voren contact op met je accountmanager voor een kortingscode van 50%

Hierna wordt er €39,95 per maand rekening gebracht voor het gebruik, onderhoud en updates van de koppeling.

De handleiding voor installatie en gebruik van de koppeling is hier te vinden.
Wiseconn biedt ook de mogelijkheid om u bij de installatie te assisteren. Hiervoor rekenen we altijd eerst 1 uur en als er meer tijd nodig is dan nemen we contact op. Het benodigd aantal uren is afhankelijk van uw Woocommerce installatie en gebruikte server. Controleer voor installatie en aanschaf eerst onze minimale systeemeisen van de server.

De koppeling is te bestellen op https://wiseconn.nl/complies-koppeling/

Tip, combineer uw Complies koppeling samen met een platform koppeling zoals Bol.com en u bent direct klaar voor het geautomatiseerd verkopen op Bol.com middels dropshipping.

Toont alle 2 resultaten