Betrouwbare en snelle webhosting, dat bij u past! 

Naast een website of webshop laten bouwen in Magento, Shopware, WordPress of CARTwise is het ook belangrijk om te denken aan de hosting. Hosting is het beschikbaar stellen van een stuk schijfruimte op een server, een computer die continu met het internet verbonden is, waarop bijvoorbeeld de pagina’s van een website op geplaatst kunnen worden. Samen met onze partner Skyberate kijken we naar welke hosting het beste bij uw platform, bezoekers en wensen past.

Skyberate

Skyberate Internet Services is sinds 2003 actief in de markt van hosting. Sinds 2003 zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de hostingbranche. Het team van Skyberate staat dagelijks klaar om de service te geven. Deze hostingprovider heeft service hoog in het vaandel. Skyberate hosten de websites op een redundante infrastructuur. Deze infrastructuur zorgt voor een optimale bereikbaarheid en snelheid van de website.

Er zijn verschillende vormen van hosting, namelijk: Shared hosting, Virtuele Server en Loadbalanced Hosting. Bij de Shared hosting deelt u de server met andere klanten, waardoor de kosten ook lager zijn. Bij een Virtuele Server heeft u een volledig eigen server tot uw beschikking. Daarnaast heeft u bij Loadbalanced Hosting de beschikking over meerdere eigen servers. Welke server past bij uw website?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op! Wij zijn één klik bij u vandaan.